ASA se decide titlul. Cum a ajuns singura speranta a Stelei in lupta la titlu sa fie depasita de un jucator de 37 de ani

ASA se decide titlul. Cum a ajuns singura speranta a Stelei in lupta la titlu sa fie depasita de un jucator de 37 de ani

Pentru Costel Galca, finalul de sezon devine mai important ca niciodata pentru viitorul sau. Urmatoarele trei meciuri pot decide campionatul, iar lui Galca ii lipsesc piese importante pentru finalul de campionat.

Raul Rusescu isi ia adio de la Steaua deja. A ratat penaltyul cu Otelul Galati, a fost operat dupa meci si va sta pe bara pana la finalul sezonului. Atacantul Stelei in care antrenorul Galca isi punea toate sperantele nu mai are sanse sa revina pe teren pana la finalul acestui campionat, astfel ca Rusescu se gandeste deja la revenirea in Spania la Sevilla.

In acest moment, Galca are doar doi oameni de atac disponibili in lot. Iancu si Tucudean sunt doi fotbalisti in care Steaua a pus multa incredere, insa niciunul nu a aratat ca poate tine in spate echipa, precum a facut-o Rusescu in urma cu doua sezoane.

Impreuna, Tucudean si Iancu au marcat 5 goluri in acest sezon de campionat, nici jumatate din numarul golurilor reusite de unul dintre cei mai importanti fotbalisti ai rivalei la titlu in 2015, ASA. N'Doye, jucatorul de 37 de ani al lui ASA, a ajuns deja la cota 11 in acest campionat si promite sa nu se opreasca din marcat nici la meciul cu Steaua. In ultimele doua partide, N'Doye a dat trei goluri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies