Fara salarii pana la finalul sezonului! Situatie dramatica la Universitatea Cluj chiar inainte de meciul cu Steaua

Fara salarii pana la finalul sezonului! Situatie dramatica la Universitatea Cluj chiar inainte de meciul cu Steaua

La un singur punct de primul loc care duce in Liga a II-a Universitatea Cluj si-a anuntat jucatorii chiar inaintea meciului cu Steaua ca nu vor mai vedea niciun salariu pana la finalul acestui sezon.

Pare incredibil, dar jucatorii de la Universitatea Cluj se afla intr-o postura unica in fotbalul romanesc. Se lupta pentru prima Cupa a Romaniei dupa 50 de ani si evitarea retrogradarii fara sa vada niciun ban din contract.

Andrei Lungu, fostul jucator al Sportului, unde a trait clipe de cosmar din punct de vedere financiar, a anuntat intr-un interviu la Look ca "jucatorii au fost anuntati ca nu vor mai primi niciun salariu pana la finalul acestui sezon. Vom juca pentru noi", a declarat fotbalistul Universitatii Cluj.

Anuntul vine chiar inaintea meciului cu Steaua, de sambata, de la 21:00, meci care a atras deja 7000 de bilete vandute. Clubul spera ca pentru acest meci sa vanda 15.000 de bilete.

Galeria Universitatii este alaturi de echipa in aceste momente de cosmar. Conform site-ului NumaiU.ro, suporterii vor plati cantonamentul de la sfarsitul acestei saptamani. Dupa meciul cu Steaua, U. Cluj va veni la Bucuresti pentru meciul cu Viitorul, la Chiajna.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liderii G7 au fost numiţi "ipocriţi", după ce ar fi încălcat regulile de distanţare la o petrecere
BRAT
Modifică setările cookies