Steaua Adi Popa Liga 1

"ASA la titlu? In mare parte sunt erorile de arbitraj!" Adevarata imagine a crizei la Steaua in saptamana care decide titlul

Si jucatorii Stelei acuza ca ASA a ajuns sa se bata la titlu impinsa de arbitri de la spate.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Aprilie 2015, 16:37
Data actualizarii: Marti 28 Aprilie 2015, 16:37

Adi Popa sustine ca fara greselile de arbitraj pentru ASA, acest club nu ar fi ajuns in postura sa-i puna probleme Stelei.

"Au si demonstrat pe teren, nu trebuie data la o parte munca jucatorilor de acolo, pentru ca au muncit, dar in mare parte sunt si erorile de arbitraj. Daca facem un calcul, la 12 erori pro si zero contra, sunt ceva", a spus Adi Popa pentru DigiSport.

Marile probleme ale Stelei nu au venit de la ASA, spune Popa, ci chiar din interiorul lotului. Accidentarile au fost de vina pentru pierderea avantajului din clasament.

"Sunt foarte multe, de fapt foarte multi factori printre care si numarul mare de accidentari. La fiecare etapa nu am jucat cu echipa tip, ba Chipciu, ba Tanase, ba Rusescu, Tamas, foarte multi accidentati, plus problemele cu jucatori din ultimele 6 luni, plus problemele de arbitraj. Normal, fiind multi factori in directia asta, apar si rezultatele negative",
a declarat Adi Popa.

Modifică setările cookies