Dinamovistii se simt TRADATI de Tamas! "Am facut tot posibilul sa vina la Dinamo! El m-a sunat la ora 14.00 si mi-a zis de Steaua"

Tamas este jucatorul Stelei, dupa ce si Dinamo a incercat sa-l ia, insa nu a reusit.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 20:00
Data actualizarii: Joi 15 Ianuarie 2015, 22:15

Ce spune agentul lui Tamas miercuri seara, la Sport.ro:

"Dinamo a facut o oferta de copii si juniori, Steaua are o oferta de Champions League pentru Gabi Tamas. 99% va semna cu Steaua, 1% depinde doar de el, daca e de acord cu conditiile care ii vor fi propuse".

Astazi, dupa-amiaza, Tamas a semnat, pana la urma cu Steaua, spunand ca a ajuns la "singurul club la care se poate face performanta in Romania".

Daniel Stanciu a venit cu precizari dupa ce Tamas a ajuns la Steaua. Managerul general al lui Dinamo a povestit cum s-au desfasurat discutiile intre Tamas si clubul din Stefan cel Mare.

"Am avut o discutie, ieri, cu Gabi Tamas, i-am facut o oferta. Seara, ne-am intalnit toti trei (n.r. - si cu impresarul Florin Manea). Mi-a spus: 'Uite, as accepta daca mi-ati oferi atat'. L-am sunat pe domnul Negoita, pe ceilalţi colegi din conducerea clubului. L-am trimis sa se intalneasca cu domnul Negoita si cu cei din conducerea clubului. Au luat cunostinta de cererea lui.

Azi-noapte si in special azi dimineata i-am confirmat ca suntem gata sa-i dam ce ne-a cerut el. Urma azi dimineata sa vina cu Florin Manea la club. Dar azi, in jurul orei 14.00, m-a sunat si mi-a spus ca s-a inteles cu Steaua. Eu zic ca am facut o oferta apropiata de cea a Stelei, dar era inferioara.

Am facut tot posibilul ca Gabi Tamas sa vina la Dinamo. S-a creat o emulatie de ieri pana astazi la Dinamo si toata lumea a fost prinsă in acest joc. Si din punctul meu de vedere am facut o greseala, pentru ca ne-am hazardat cu o ofertă peste posibilitatile lui Dinamo.

Noi am tot fost in contact cu impresarul jucatorului, cu Gabi Tamas, el a facut Revelionul cu Marius Niculae si stia de interesul lui Dinamo. Ni l-am dorit mult pe Tamas in noul proiect pe care il avem aici: el are 31 de ani, stie exact ce si cum trebuie sa faca, dar daca a ales Steaua, inseamna ca e mai bine pentru el.

Traim in 2015: lucrurile s-au schimbat foarte mult. Pentru unii sunt mai importanti banii, pentru altii sunt performantele sportive, in timp ce unii aleg cu inima, sau cu sufletul. Clubul Dinamo a facut tot ce a putut ca sa-l aduca: noi i-am acceptat conditiile pe care le-a pus aseara, dar nu l-am luat, pana la urma.

Ce oferta i-am facut noi a fost cea mai mare de cand sunt eu aici. Iar cea de-a doua, pe care i-am facut-o de dimineata, a fost chiar mai mult decat putea Dinamo, asta arata cat de mult l-am vrut pe Gabi la echipa.

Steaua e un club puternic financiar, un club care isi permite sa aduca jucatori de echipa nationala. Mai ales la ce bani a castigat in ultimele sezoane din comepetitiile europene, din bilete, din tot", a declarat Stanciu emisiunea Ora Exacta de la Sport.ro.

Modifică setările cookies