Asa arata oferta cu care Dinamo vrea sa-l convinga pe Nemec: Negoita vrea sa-l faca pe slovac sa uite de Steaua cu salariul pe care il ia deja si o prima de UCL

Asa arata oferta cu care Dinamo vrea sa-l convinga pe Nemec: Negoita vrea sa-l faca pe slovac sa uite de Steaua cu salariul pe care il ia deja si o prima de UCL

Adam Nemec va intra la iarna in ultimele 6 luni de contract cu Dinamo. Internationalul slovac a fost ofertat deja de Ionut Negoita, dar e dorit si de Becali la FCSB.

Adam Nemec le da emotii dinamovistilor. Atacantul slovac, in varsta de 32 de ani, va intra la iarna in ultimele sase luni de contract si e curtat insistent de Gigi Becali, patronul rivalei FCSB. Acesta va trebui sa decida intre oferta primita din partea lui Negoita si cea trimisa de Gigi Becali. De varful slovac se mai intereseaza si o echipa din Golf.

Gigi Becali vrea sa procedeze cu Nemec asa cum a facut cu Gnohere. Patronul FCSB este dispus sa ii ofere un contract mai mare decat cel de la Dinamo, pentru a-l determina sa "uite" de formatia din Stefan cel Mare si sa mearga sub comanda lui Dica.

Concret, Becali intentioneaza sa il atraga pe Nemec cu un salariu de peste 15.000 de euro lunar, dar si cu o prima de instalare si bonusuri de performanta.

Negoita ii da acelasi salariu, dar alte bonusuri

Pe de alta parte, Negoita spera sa il convinga pe Nemec cu o altfel de propunere. Patronul dinamovist i-a propus slovacului o intelegere pana in 2020.

Negoita i-a promis lui Nemec un salariu identic cu cel pe care il incaseaza acum: 12.000 euro, dar cu alte bonusuri, unele dintre ele greu de castigat, noteaza publicatia Fanatik.

Contractul propus de Negoita lui Nemec

Salariu: 12.000 euro lunar

Bonusuri: 800 euro victorie
350 euro egal in deplasare
Conditia: sa fie titular sau sa joace cel putin 45 minute

Bonus de campionat: 10.000 euro
Conditia: sa joace 70% din meciuri

Bonus pentru locul 2: 6.000 euro
Conditia: sa joace 70% din meciuri

Bonus de gol si assist: 500 euro fiecare

Bonus pentru castigarea Cupei: 4.000 euro

Prima de intrare in grupele UCL: 60.000 euro
Prima pentru grupele UEL: 25.000 euro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă: "Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua"
BRAT
Modifică setările cookies