AROGANTA uriasa a lui Reghe! "Sunt bun, de asta pot sa o fac!" Ce raspuns a dat la ultima oferta

AROGANTA uriasa a lui Reghe! "Sunt bun, de asta pot sa o fac!" Ce raspuns a dat la ultima oferta

►Meci cu visele pe masa: Sevilla – Porto, azi 22:00, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo!

Dan Petrescu a spus ca un antrenor nu poate sa se descurce si la Steaua, si la echipa natioanala, referindu-se la declaratiile lui Reghecampf de acum ceva vreme.

Antrenorul Stelei nu a fost deloc modest si a declarat ca este destul de bun incat sa se descurce la ambele echipe. Principalul motiv ar fi ca multi dintre jucatorii de la Steaua sunt si la nationala.

"Eu sunt bun si pot sa antrenez cele si echipa nationala si Steaua. Nu vreau sa il contrazic pe Dan Petrescu, dar avand in vedere ca avem 8 jucatori la nationala, am avut puterea sa zic ca pot sa merg la ambele echipe. Cred ca pot face acest lucru fara niciun fel de problema", a spus Reghe la Sport.ro.

Reghe a mai spus ca daca Steaua trece de Dinamo, jucatorii nu vor avea nicio vacanta dupa partida din Cupa. El se asteapta la un meci greu in semifinale, cu un stadion aproape plin.

"Cred ca si la meciul retur va fi stadionul la fel de pin. Vad ca si in randul fanilor de la Dinamo, interesul este foarte mare. Cred ca macar 35 de mii de oameni sa vina la stadion. Nu voi acorda nicio zi de vacanta nimenui dupa meciul cu Dinamo", a spus Reghe.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies