Aroganta lui Danciulescu in fata Stelei: "Intr-o zi buna, Petrolul e cea mai buna din campionat!" Ce spune despre schimbarea sa

Aroganta lui Danciulescu in fata Stelei: "Intr-o zi buna, Petrolul e cea mai buna din campionat!" Ce spune despre schimbarea sa

Dinamo 0-0 Petrolul | Danciulescu e neinvins de cand a venit antrenor la Dinamo. Dupa victoria de la Medias, a scos un punct si in fata uneia dintre echipele care vor titlu. Dinamo - Petrolul s-a terminat 0-0.

"A fost un egal intre doua echipe foarte bune. Sunt fotbalisti cu o calitate individuala foarte buna la Petrolul, peste media campionatului. Baietii mei au un merit mare pentru cum au jucat azi. Cred ca rezultatul e echitabil. Au ratat si ei, am ratat si noi. Cred ca am obtinut un punct in fata celei mai bune echipe din campionat. Intr-o zi buna, eu spun ca Petrolul e cea mai buna din campionat", a spus Danciulescu la Look TV.

Managerul tehnic al lui Dinamo a comentat si posibilitatea ca Mircea Rednic sa vina antrenor din iarna:

"Eu am venit aici sa ajut, nu mai depinde de mine ce decizie va lua conducerea. Mircea Rednic e unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am avut, un profesionist pe care il apreciez foarte mult".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies