Gigi Becali CSA FCSB Florin Talpan Steaua Superliga

Armata l-a dat in judecata pe Becali! Patronul Stelei, SOMAT sa plateasca 37 de milioane de euro pentru Steaua: "E o tampenie!" 

Juristul CSA, Florin Talpan, a depus azi actele pentru recuperarea prejudiciului pentru folosirea numelui marcii Steaua de catre Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Septembrie 2016, 15:59
Data actualizarii: Marti 20 Septembrie 2016, 16:00

Armata solicita astfel despagubiri in valoare de 36.826.310 de euro din partea clubului lui Gigi Becali, dupa ce echipa de fotbal a folosit marca "Steaua" desi nu avea dreptul.

"Am depus aceasta actiune in Instanta pentru recuperarea prejudiciului cauzat de folosirea ilegala si frauduloasa a marcii Steaua din partea FCSB in perioada 2004-2014", a declarat Talpan pentru ziare.com.

Becali a reactionat imediat si a declarat ca procesul intentat de CSA este o tampenie. Armata i-a cerut lui Becali suma de 37 de milioane de euro pentru anii in care a folosit marca Steaua si alte 3,7 milioane de euro pe an pentru o putea folosi in continuare.

"Este o tampenie. E ca si cum as zice ca il dau in judecata pe cineva pentru ca a zis numele meu la televizor. si ii cer sa imi dea 70 de milioane. Exact cam aceeasi speta este. Vezi, Doamne, ca le-am adus un prejudiciu ca le-am folosit marca. Instanta le-a spus clar ca marca e marca si ca reprezinta un produs material. Numele firmei e altceva, apare pe contractele semnate” Gigi Becali, la Antena 3.

 In decembrie 2014, Armata a castigat definitiv la ICCJ marca Steaua. Echipa lui Becali a folosit o noua marca, numita "FCSB", dar in campionat si in cupele europene a continuat sa joace sub numele FC Steaua Bucuresti, asa cum este inscrisa si la Registrul Comertului.

In momentul de fata, Armata si echipa lui Becali mai au pe rol un proces in privinta numelui inscris la Registrul Comertului. Tribunalul Bucuresti i-a dat castig de cauza echipei lui Becali, dar procesul va continua la Curtea de Apel.

Dupa verdictul favorabil de la Tribunalul Bucuresti, echipa lui Becali a renuntat la "FCSB" si in actiunile comerciale si sportive a redevenit "FC Steaua Bucuresti".

Modifică setările cookies