Argaseala: "Dorinel nu vine in Ghencea cu Mihali!"

Autor: Sport.ro
Sambata 25 Octombrie 2008, 12:59
Dorinel nu vine in Ghencea cu Mihali, spune presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, care precizeaza ca Steaua inca mai negociaza cu antrenorul lui "U".

"Dorinel Munteanu vine cu un moral bun la Steaua. Nu stiu daca Dorinel Munteanu vine la Steaua, este un proces normal de negociere. Dupa Lupeni, Dorinel va intra iar la negocieri, cel mai probabil luni va fi in Bucuresti", a spus Argaseala la Liga lu Mitica.

"Dorinel ar putea produce acel soc de care are nevoie echipa pentru ca are toate atuurile pentru a antrena Steaua. El poate face performanta. Toti antrenorii care vin la Steaua se inhama la obiective care implica presiune, munca, pasiune".

"Daca Dorinel se considera ca se ridica la nivelul la care joaca Steaua, poate intra pe teren, insa eu nu l-am vazut jucand", a spus presedintele Stelei.

"Daca vine la Steaua, activitatea lui Dorinel este de antrenor, nu de jucator. Dorinel nu va veni cu Mihali in Ghencea, in mod sigur. Secunzii lui vor fi Pedrazzini si Teja. Noi facem contract doar cu Dorinel Munteanu", a precizat Valeriu Argseala.

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies