"Mihali n-ar ce cauta la Steaua: e dinamovist!"

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Octombrie 2008, 21:07
"Mihali n-ar ce cauta la Steaua: e dinamovist!"
Dorinel Munteanu pariza ca nimeni nu-i va face echipa la Steaua. Gigi Becali spune ca Dorinel va putea folosi ce jucator vrea, cu o conditie: nu vrea sa mai auda da Arthuro!

Seful din Ghencea incepe insa sa-si faca simtita prezenta. Patronul Stelei a declarat ca Gheorghe Mihali, vrut de Dorinel ca secund, nu are ce cauta in Ghencea, pentru ca e dinamovist inrait

"Singura pretentie a lui Dorinel a fost sa il aduca pe Gica Mihali antrenor secund, cu staff-ul lui, dar i-am spus ca nu poate sa faca asa ceva. Nu are ce sa caute Mihali. El este dinamovist inrait. Teja si Pedrazzini raman la Steaua pe viata", a spus Becali la Telesport.

"Daca Dorinel vrea sa il ia pe Neaga, poate sa il ia, dar doar ca atacant. Ar fi o solutie fiindca nu avem atacanti. Bogdan Stancu este accidentat, iar pe Arthuro nu vreau sa il mai vad", a mai spus Becali, care declarav ca Dorinel va avea libertate la transferuri, dar va raspunde pentru acestea:

"Dorinel Munteanu a cerut sa aiba mina libera la transferuri, dar la plecari eu am cuvintul. Nu il intreb eu pe el daca si cu cit sa vind un jucator. Mina libera inseamaa sa aduca un atacant sau doi, nu sa faca cinci transferuri. Poate sa aduca jucatori de valoare, dar raspunde pentru atacantii pe care ii aduce" a spus Becali la Total Sport FM.

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies