Liga 1

"Are o pasiune pentru declarația asta". Cum a comentat Mihai Stoica afirmațiile lui Dan Petrescu despre prestația lui Szabolcs Kovacs

CFR Cluj a remizat în meciul caritabil cu Dinamo Kiev, disputat pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 22:06
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 22:10

La finalul partidei, Dan Petrescu s-a arătat foarte nemulțumit de modul în care a arbitrat Szabolcs Kovacs și a declarat că delegarea sa a fost total nepotrivită, având în vedere că fratele său, Istvan Kovacs, ar fi greșit împotriva lui CFR Cluj în urmă cu doar trei zile, la derby-ul cu FCSB, câștigat de bucureșteni, 1-0.

Mihai Stoica a mărturisit că nu știe ce să zică despre declarațiile făcute de tehnicianul campioanei României, explicând că acestea au fost făcute pentru a distrage atenția de la înfrângerea cu FCSB. 

"Mărturisesc că am comentat de multe ori afirmațiile lui Dan Petrescu, dar la asta nu știu ce să zic. Are o pasiune pentru declarația asta. Kovacs a arbitrat foarte bine, a luat o decizie corectă. În al doilea rând a fost un meci caritabil, e grav să se discute despre arbitraj. În al treilea rând nu înțeleg care este legătura cu Benzema.

El a inventat faptul că Istvan Kovacs l-a eliminat gratuit pe Susic, pentru a distrage atenția de la kintesența meciului de duminică, 1 la 13 șuturi la poartă în favoarea FCSB-ului. Istvan Kovacs nu e ușor de intimidat, nici Hațegan", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Ce a declarat Dan Petrescu după meciul cu Dinamo Kiev

"Nu cred că ar fi bine să vorbim prea mult de meci, n-am venit aici să vedem cine câștigă. Indiferent ce meci e, dacă ești profesionist, vrei să câștigi, dar nu e rezultatul important. Era meciul ăsta pentru pace, pentru poporul ucrainean. Sunt fericit că am făcut ceva pentru oamenii ăștia, sper ca banii să-i ajute. Cred că meritam victoria, dar Dinamo Kiev e o echipă foarte bună, a câștigat toate amicalele. Și azi au jucat foarte bine, dar nu știu dacă au avut vreun șut pe poartă

Am avut și două-trei penalty-uri, dar penalty-uri n-am mai primit nici în amicale, nici în oficiale. Asta este, a venit fratele lui Kovacs acum. Următorul meci vine sora lui Kovacs și după aia fata lui Kovacs sau băiatul. Și uite așa o continuăm... ok, e meci amical, dar dacă e penalty, dă, mă, băiatule, că a fost clar, două au fost! Nu înțeleg cum poate să fie trimis fratele lui Kovacs după ce a făcut praf meciul cu FCSB, când ne-a lăsat în 10 din minutul 40. N-ar trebui să vorbesc de acest lucru, dar nu înțeleg logica acestei delegări.

Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum. Cu tot respectul pentru el și fratele lui, dar deja ai comis-o și ne-ai curățat. Lăsați-ne și pe noi în pace să jucăm și să primim. Mă uitam la Benzema că a primit penalty, bine că primește! Noi n-am mai primit un penalty de nu știu când", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de după meci.

Modifică setările cookies