Dinamo fc voluntari Gigi Becali Iuliu Muresan voluntari Superliga "Cei de la Voluntari au desconsiderat Dinamo!" Iuliu Mureșan iese la atac. Ce spune de "protestele" veteranilor

"Cei de la Voluntari au desconsiderat Dinamo!" Iuliu Mureșan iese la atac. Ce spune de "protestele" veteranilor

Dinamo a învins-o pe Voluntari, 3-2, în prima etapă a sezonului.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 09:30
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 09:35

Mulți specialiștii s-au grăbit în a-i "îngropa" pe "câini" înainte de prima etapă, însă băieții conduși de Dario Bonetti au reușit surpriză și s-au impus în față celor de la FC Voluntari, 3-2. Iuliu Mureșan, președintele clubului, a vorbit și el despre lipsa de respect a adversarilor, dar și despre problemele pe care mai mulți veterani ai echipei le-au semnalat.

"Cei de la Voluntari s-au văzut câștigători dinainte, au desconsiderat Dinamo, au văzut mulți tineri la noi în echipă, niciun jucător străin, doar un antrenor străin care și-a făcut foarte bine treaba. Putea fi un rezultat mult mai clar, ca să fim pe primul loc. Unii ne-au cântat pea repede prohodul.Va fi vacarm acum cu Craiova, noi suntem încă nepregătiți. Am discutat cu jucătorii zi de zi, am lipsit la un singur antrenament.

Dacă le dau drumul tuturor jucătorilor trebuie să joc eu! Ei au contracte, datoriile sunt la masa credală. Nu pot să rămân eu singur la club. Nu au fost mințiți, e greu să țină pasul și DDB să adune atâția bani, vin multe datorii din urmă. Eu le-am spus realitatea, le-am explicat că nu avem voie să dăm bani din urmă.

Sunt contracte enorme. Portarul acela de 37 de ani, Rene Hinojo, a jucat două meciuri, a stat trei luni și jumătate și ia banii pe toată durata contractului, zeci, sute de mii de euro. Dacă se va dovedi că cineva a greșit se poate ajunge în instanță, firma de insolvență va face un material în acest sens", a precizat Iuliu Mureșan, pentru Digisport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!