Steaua si Dinamo au cerut arbitri din Spania si Italia pentru El Clasico de Romania!

Autor: Sport.ro
Luni 24 August 2009, 12:48
Steaua si Dinamo au cerut arbitri din Spania si Italia pentru El Clasico de Romania!

Vasile Avram presedintele CCA a declarat ca Steaua si Dinamo au trimis cereri pentru a fi arbitrate de o brigada din strainatate la derby, insa daca pana miercuri la ora 14:00 nu se va primi niciun raspuns favorabil, partida va fi condusa de arbitri romani.

"Daca pana miercuri la ora 14:00 nu vom primi acordul din partea forurilor din Italia, Spania sau Ucraina, meciul va fi condus de o brigada romaneasca.

Mai tarziu nu se poate, pentru ca nu mai este timp, trebuie sa se faca rezervarile la biletele de avion pentru arbitrii respectivi", a mai declarat Avram pentru NewsIn.

"Steaua si Dinamo alaturi de alte cluburi din Liga I au facut in prima faza demersuri catre Comitetul Executiv prin care solicitau arbitri straini. Membrii Comitetului Executiv au aprobat solicitarea, cu amendamentul ca acele cluburi sa improspateze solicitarea cu cel putin 7 zile inaintea partidei. Si trebuie ca ambele cluburi sa fie de acord. Am primit o adresa de la Dinamo inca de vineri si de la Steaua am primit astazi. Noi am facut demersuri pentru a gasi o brigada de arbitri din Italia, Spania si Ucraina. Deocamdata doar Steaua si Dinamo au solicitat arbitri straini", a declarat Avram pentru Mediafax.


Oficialul CCA spune ca Steaua va plati in totalitate costurile cu deplasarea arbitrilor straini, dar si baremurile stabilite la nivelul unor meciuri internationale. "Toate cheltuielile vor fi suportate de catre clubul organizator si difera in functie de tara de unde vine brigada de arbitri. Baremurile insa sunt aceleasi, e vorba de baremul international la nivelul competitiilor organizate de UEFA", a mai spus Avram.
 

Sindicat: Măsurile anticovid afectează bugetele angajaților ANAF. Ce facilități cer
BRAT

Modifică setările cookies