Arabii anunta ca Sanmartean revine in Romania, dar nu la Steaua? Asta ar fi surpriza anului in Liga I

Arabii anunta ca Sanmartean revine in Romania, dar nu la Steaua? Asta ar fi surpriza anului in Liga I

Al Ittihad si Sanmartean sunt aproape de despartire. E doar o chestiune de timp acum, iar un apropiat al clubului arab anunta ca "Sanmartean deja a ajuns la un acord cu un club din Romania".

Surpriza uriasa vine abia acum: poate clubul respectiv nu este Steaua. Adrian Porumboiu a comentat aceasta ipoteza si sustine ca Steaua, in acest moment, nu i-ar putea plati salariul. Din Romania, cu exceptia Stelei, o singura echipa mai are imaginea unui club profesionist: Astra.

"Eu nu cred ca Sanmartean se va desparti de Al Ittihad. Daca vine in Romania, un an de zile poate juca la nivel inalt."

"Sanmartean are un nivel de salarizare destul de mare... Astra si Steaua sunt singurele care joaca intr-un campionat profesionist. Restul e Daciada, cu primarii si Consilii Judetene. Sanmartean nu ar avea o motivatie serioasa. I-as recomanda sa gaseasca un club in Europa pe masura lui. El stie mai bine ce are de facut si isi cunoaste interesul", a declarat Porumboiu la Sport.ro.

Porumboiu spune ca Sanmartean poate fi cheia Romaniei in meciul de la Budapesta cu Ungaria:

"Trebuie sa batem in Ungaria. Am mare incredere in Tata Puiu ca va gasi tactica cea mai nimerita si inspirata ca, daca nu castigam, sa nu pierdem. Tactica de asteptare, ce conteaza cum ai jucat?"

"Totul va depinde de jocul lui Sanmartean. Daca el e intr-o zi buna, va fi ce a fost Hagi acum multi ani cu Ungaria. Fotbalist de fotbalist e Sanmartean, sa nu se supere ceilalti pe mine."

"Tata Puiu e destul de precaut si nu risca sa joace cu Budescu si Sanmartean. Daca ar fi dupa mine ar putea juca cei doi. Daca nu ar merge unul, merge celalalt. Pot sa te ameteasca la talentul lor"

VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies