tavi popescu FC Porto FCSB Gigi Becali Superliga Octavian Popescu și David Miculescu

Ar fi lovitura verii! „Perla” lui Gigi Becali, dorită de un club de Champions League: „E o certitudine!”

Tavi Popescu s-ar putea despărți de FCSB în această vară. „Perla” lui Becali, urmărită de un club din Portugalia.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 12 Mai 2023, 20:12
Data actualizarii: Vineri 12 Mai 2023, 20:15

FC Porto, ocupanta locului doi în campionatul Portugaliei, cu o diferență de patru puncte față de liderul Benfica Lisabona, pregătește deja transferurile pentru aceată vară în încercarea de a-și consolida echipa pentru următorul sezon.

Jurnalistul Pedro Felipe Silva de la publicația "Bola Na Rede", susține că Octavian Popescu, jucătorul FCSB-ului, s-ar putea număra printre jucătorii care se vor alătura lui FC Porto în vară.

  • Octavian Popescu

Octavian Popescu ar putea ajunge la Porto

Pedro Filipe Silva este de părere că Octavian Popescu ar putea fi acel element care să aducă dezechilibru în apărarea adversă, un aspect care a lipsit la Porto în acest sezon. Talentatul jucător român este pregătit să marcheze goluri, să ofere pase decisive și să fie periculos în fazele fixe, în special la cornere, mai crede jurnalistul.

„Românul are 20 de ani şi este deja o certitudine în flancul stâng al celor de la FCSB. Acesta este la al treilea sezon la echipă şi este internaţional de seniori

Se remarcă prin calitatea tehnică în regim 1 vs. 1, dar şi la capitolul pase de gol, uneori fiind distribuit drept coordonator de joc. În ciuda faptului că joacă pe stânga, ştie să folosească şi piciorul stâng, chiar dacă este dreptaci. Ceea ce poate deruta apărătorii.

Popescu poate acţiona ca un element care poate dezechilibra apărarea adversă, ceea ce lui Porto i-a lipsit uneori în acest sezon. Jucătorul este format să marcheze şi să ofere pase decisive, dar şi să bată fazele fixe, în special cornerele”, a spus Pedro Filipe Silva, citat de Orangesport.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt.com.

46 de meciuri a strâns Tavi Popescu în tricoul FCSB-ului în acest sezon, reușind să marcheze trei goluri și să ofere șapte pase decisive.

Tavi Popescu a făcut pasul către prima echipă a FCSB-ului în toamna anului 2020 și mai are contract cu clubul lui Gigi Becali până în vara anului 2024.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!