Steaua Helmuth Duckadam Liga 1

"Ar fi doua probleme foarte mari!" Gaurile uriase care pot lovi Steaua in 48 de ore! Cine poate fi varianta low-cost pentru Tata

Dupa finala Cupei Romaniei, Steaua se poate desparti de doi dintre cei mai importanti oameni ai sai.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Mai 2014, 07:06
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 23:28

Reghecampf e dorit la Al Hilal, iar Tatarusanu este aproape de Fiorentina. Stelei ii va fi greu sa le gaseasca inlocuitori, crede Duckadam.

"Sunt total de acord ca Tatarusanu va fi cel mai greu jucator de inlocuit. Pentru ca in Romania la ora actuala nu exista un portar sa se apropie de forma si valoarea lui Tatarusanu in acest moment, iar din strainatate este foarte greu sa aduci un portar, pentru ca sumele vehiculate sunt imense. Daca ceri 4 milioane pe Felgueiras, pentru Romania este inacceptabil. Cu toate astea, cred ca Steaua are nevoie de doi portari. Strainii din Liga I nu sunt mai buni decat cei din Romania." 

"Mie imi place de grecul de la Sageata Navodari, Leonidas Panagopoulos, apara ce are de aparat, nu face greseli mari, dar are o anumita varsta. Arlauskis e bun, dar nu a iesit in evidenta, cum a facut-o Tatarusanu la Ploiesti. Va fi foarte greu sa iei un portar."

"Va fi foarte greu sa ii gasim lui Tatarusanu, cum va fi foarte greu sa ii gasim lui Reghecampf. Ar fi doua probleme foarte mari. Eu mereu am spus ca nu va pleca, pentru ca, din punct de vedere al performantei, sa obtii ce poti obtine la Steaua, e mai greu cu alta echipa. Ca bani, nu stiu daca e chiar mare diferenta. Dar dupa doi ani de zile, dupa doua campioane si, sper eu, Cupa Romaniei... Eu spun ca nu castiga mai mult decat o face la Steaua.", a spus Duckadam la Sport.ro

Modifică setările cookies