Liga 1

Mucles rupe tacerea: "Nu am vrut sa joc la Steaua!" Vezi la ce echipa din Romania ajunge Apostol:

Pentru Iulian Apostol, Steaua a fost o nereusita. Fostul stelist recunoaste ca nici macar nu vroia sa ajunga in Ghencea, ci la o echipa din strainatate.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Ianuarie 2011, 08:30
Data actualizarii: Joi 13 Ianuarie 2011, 08:45

Dupa despartirea de Steaua, Iulian Apostol este la un pas de o revenire la Unirea Urziceni, echipa cu care a castigat campionatul si a jucat in Champions League. Apostol viseaza sa ajunga intr-o zi la o echipa de afara si spune ca cele doua luni petrecute la Steaua au fost un dezastru. "Puteam refuza, dar am vrut sa le intorc serviciul celor de la Unirea, care in 2007 mi-au intins o mana luandu-ma de la Farul. Au fost cateva discutii si, intr-un final, am acceptat sa merg la Steaua. Nu planuiam sa vin in Ghencea. Nu a fost dorinta mea suta la suta sa ajung, in acel moment, la Steaua. Doream sa merg in strainatate", recunoaste Apostol in Evenimentul Zilei.

Fostul stelist a acceptat oferta celor de la Urziceni de a juca acolo pana la vara si spune ca nu a plecat de la Steaua din cauza lui Gigi Becali. "Gigi Becali e schimbator. Nu esti sigur pe ce vorbeste. Azi te lauda, maine te desfiinteaza. Nu stii care e Gigi! Asta e stilul lui. Nu trebuie sa mai mire. Sunt un om care vede lucrurile destul de bine, de matur. Citesc destul de repede oamenii, asa ca imi fac imediat o parere despre cel din fata mea. Am plecat din pricina unor suporteri. Din cauza acelora care vin la stadion cu un singur scop: sa injure şi sa conteste. Nici nu conteaza pe cine", spune Apostol. 

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies