APOCALIPSA vine in 2013! Inca o campioana se teme ca o sa DISPARA! Blestemul milioanelor din Liga poate crea inca un MONSTRU! Reactia clubului

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Ianuarie 2013, 21:40

	APOCALIPSA vine in 2013! Inca o campioana se teme ca o sa DISPARA! Blestemul milioanelor din Liga poate crea inca un MONSTRU! Reactia clubului

Milioanele din Liga au disparut de la Galati cu tot cu patronul care a promis ca baga bani ca sa aduca al doilea titlu din istoria Otelului.

Dan Adamescu, miliardarul de la care fanii asteptau sa-i duca din nou in Champions League, e dat disparut. In conturile clubului nu mai sunt nici cele 10 milioane platite de UEFA dupa calificarea din Liga, de anul trecut, sustin fanii.

La Galati intarzie transferurile care trebuiau s-o scoata pe Otelul din mizerie. Fosta campioana e la doua puncte de retrogradare! Chiar daca erau siguri ca vor avea bani mai multi de cheltuit in 2013 decat Steaua si CFR, moldovenii se tem acum de ce e mai rau. Cu 7 zile inainte de reunirea lotului, Otelul a facut un singur transfer, chilianul Daud Gazale.

Tacerea lui Adamescu e semn clar de panica. Actionarul majoritar n-a explicat in niciun fel situatia de la club si nici n-a probat existanta unei strategii reale in ceea ce priveste echipa fotbal. Primarul Marius Stan isi vede distrus visul unei participari in Liga pe noul stadion de lux cu 40.000 de locuri al Galatiului.

Adamescu, despre care scriitorul Gheorghe Florescu scria in 'Confesiunile unui cafegiu' ca intermedia repatrierea cetatenilor de origine evreiasca din Romania catre Israel in perioada comunista, are o avere estimata de Forbes la 700 de milioane de euro. Omul de afaceri controleaza afaceri importante atat in strainatate, cat si in Romania, unde detine, printre altele, Unirea shopping Center, Hotel Continental si compania de asigurari Astra.

"Doresc sa le transmit suporterilor si partenerilor FC Otelul Galati ca situatia clubului este sub control, deci stabila. De asemenea, imi exprim convingerea ca actionarul majoritar al FC Otelul Galati nu poate fi manat decat de cele mai bune intentii, aceasta fiind si linia exprimata in mod public, prin intermediul unui comunicat de presa, inca de la preluarea clubului", e mesajul transmis de Narcis Raducan pe site-ul oficial al Otelului.

Vela: Am semnat ordonanța militară 8. Exportul de cereale a fost interzis pe perioada stării de urgență
BRAT