Liga 1

Anuntul zilei vine din Franta! Tucudean si Mitrita, doriti de o echipa din Ligue 1! Unde pot ajunge golgheterii Romaniei!

Tucudean si Mitrita ar putea ajunge la o echipa importanta din Franta.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019, 15:16
Data actualizarii: Miercuri 09 Ianuarie 2019, 15:27

George Tucudean are un sezon foarte bun la CFR Cluj, fiind golgheterul campionatului cu 13 goluri, la egalitate cu Alexandru Mitrita. Conform L'Equipe, de cei doi atacanti s-a interesant FC Nantes, echipa pentru care evolueaza Ciprian Tatarusanu. Francezii vor sa il vanda pe atacantul Emiliano Sala, iar locul acestuia in echipa ar fi acoperit de unul din cei doi romani.

L'Equipe a anuntat ca George Tucudean si Alexandru Mitrita sunt in vizorul francezilor. FC Nantes l-ar putea vinde pe sala in Premier League, la Cardiff City, echipa care se lupta pentru evitarea retrogradarii. Jurnalistul francez, Jean-Marcel Boudard, a oferit un posibil raspuns la cautarile echipei lui Tatarusanu: "Tucudean", a scris el pe Twitter.

CFR Cluj a mai primit o oferta de 800.000 de euro din partea unei echipe din Turcia, dar nu au acceptat sa il lase pe Tucudean sa plece pentru mai putin de 2 milioane de euro. Cu toate acestea, atacantul ar putea fi cedat in aceasta iarna, pentru ca principalul finantator, Nelu Varga, nu mai doreste sa investeasca din propriul buzunar.

Clujenii au mai primit o oferta din Franta la sfarsitul lunii decembrie. Olympique Lyon a oferit 6 milioane de euro pentru atacantul CFR-ului, insa oficialii clubului au refuzat-o. Conducatorii sunt dispusi sa il lase sa plece pentru o oferta de peste 8 milioane de euro: "Probabil ca pentru o oferta de 8 milioane de euro in sus am putea sa discutam", a spus Marian Bagacean, presedintele Consiliului de Administratie de la CFR.

Modifică setările cookies