Valentin Lemnaru Steaua U Cluj Superliga

Anuntul surprinzator facut astazi despre Lemnaru! Asta e motivul real pentru care Steaua l-a trimis inapoi la U Cluj:

Lemnaru s-a intors la U Cluj dupa 20 de minute jucate in tricoul Stelei

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Septembrie 2014, 12:50
Data actualizarii: Sambata 13 Septembrie 2014, 12:59

Lemnaru a crezut ca a dat lovitura vietii dupa transferul la Steaua. N-a jucat decat 20 de minute in tricoul campioanei si a fost trimis inapoi la U Cluj.

Noul antrenor al clujenilor, George Ogararu, a anuntat astazi ca accidentarea lui Vali Lemnaru este mult mai grava decat s-a crezut initial.

"Lemnaru a facut un RMN si a primit o veste foarte trista. Pana in iarna nu ne vom mai putea baza pe el. I-am spus sa ramana cu capul pe umeri si sa treaca peste aceasta dezamagire. Era cu siguranta un jucator pe care ne-am fi bazat. Chiar m-am bucurat cand am aflat ca va reveni. Eu sper totusi intr-o minune si el sa poata evolua cat mai repede", a declarat Ogararu pentru DigiSport.

Mihai Nesu, in stafful tehnic la U Cluj

Nesu il va ajuta pe prietenul Ogararu la U Cluj. Va fi analistul video din statt-ul tehnic al clujenilor. Fostul fundas stanga ar putea chiar sa stea pe banca, alaturi de Ogararu, in cazul in care va dori sa o faca. E asteptat o data pe saptamana la Cluj.

"Mihaita Nesu va face parte din staff-ul nostru. Va fi analist video la Universitatea. Ma bucur ca a acceptat sa lucram impreuna. Acum este la Oradea, dar va veni o data pe saptamana la Cluj. Munca de analist video se poate face oricum si de acasa", a spus Ogararu.

Nesu, 31 de ani, s-a retras din fotbal dupa un accident cumplit suferit la Utrecht, in timpul unui antrenament, in mai 2011. Un coleg a cazut peste el si l-a lovit la coloana, iar fostul fundas stanga a ramas paralizat. In ciuda eforturilor pe care le-au facut medicii din Olanda si Statele Unite, situatia lui Nesu nu s-a imbunatatit semnificativ.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies