Anuntul SOCANT: "Putem ataca la Lausanne alegerea lui Burleanu!" Ideea la care NU s-ar fi gandit nimeni de la FRF:

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

In trecut, un patron important in Liga 1, Marian Iancu este cunoscut pentru ca nu a avut o relatie buna cu FRF.

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, in acesta dimineata, Iancu a facut cateva precizari despre Rotariu si scandalul cu impresarul, apoi a vorbit despre alegerea lui Burleanu in functia de sef al FRF; in relatii reci cu Mircea Sandu, Marian Iancu a comentat numirea sa in functia de presedinte onorific al Federatiei.

"Avem sume bine garantate in dreptul nostru si in legatura cu maximizarea lor cand ne raportam la valoarea de transfer a lui Rotariu. Din punctul nostru de vedere, Dinamo e clubul care a preluat cresterea jucatorului, asa ca pe noi nu ne intereseaza cu cine semneaza, cine il reprezinta pe jucator.

Avem 50-50% parti din jucator - noi si Dinamo. Exista un proiect de promovare a jucatorului, garantat de firma de impresariat Becali Sport. Vom avea o pozitie distanta fata de acest scandal, pentru ca nu ne regasim aici. Cand va fi oportun un transfer, iar nu acesta este momentul, vom mai vedea. Noi am mai colaborat cu Ana Maria Prodan, nu avem resentimente, insa cei de la Becali Sport au muncit pentru promovarea in general a jucatorilor.

Iar asa se va intampla si in acest caz, insa nu poate fi vorba acum de un transfer, nu inca. Investitia noastra nu depinde de legatura dintre jucator si clubul Dinamo. Pozitia noastra nu depinde de impresarul pe care il are jucatorul. Consider ca e mai importanta relatia dintre un jucator si club, decat cea dintre un jucator si impresarul sau, dar eu sunt subiectiv, fiind conducator de club.

Astra, la Vaslui sunt semne de intrebare, acolo sunt probleme. Eu zic de echipe care au aparut din hobby, care nu au o stabilitate. Alte orase mari, care au echipe de fotbal, au alte sanse sa ramana in liga 1 sau sa revina in Liga 1.

Sper ca domnul Burleanu sa nu se viruseze de mafia fotbalului din Romania! Mircea Sandu nu are niciun merit ca sa poata ocupa functia de presedinte onorific - decizie luata, in opinia mea, in mod penal. Avem dreptul statutar de a ataca la Tribunalul de la Lausanne deciziile luate in Adunarea Generala - numirea lui Sandu, inclusiv alegerea lui Razvan Burleanu, asta in cazul in care drepturile noastre din statut vor fi incalcate ca pana acum!", a spus Marian Iancu la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies