"Vreau la Steaua! E cel mai mare club din Romania!" Anuntul facut de un jucator care ar rezolva o mare problema pentru Reghe

"Vreau la Steaua! E cel mai mare club din Romania!" Anuntul facut de un jucator care ar rezolva o mare problema pentru Reghe

Steaua a castigat al 2-lea titlu consecutiv in Liga 1 si nici nu mai trebuie sa depuna efort sa convinga jucatori sa vina la echipa - acestia isi doresc ei sa vina!

 

Poate sa-i ia locul lui Neagu

Unul dintre cei mai constanti jucatori din Liga 1 din ultimii ani, Bruno Madeira, se auto-propune la Steaua! Portughezul de 29 de ani e din 2011 la FC Brasov, evoluand in 66 de meciuri in Liga 1 de atunci. Acesta a fost insa cel mai bun sezon, reusind sa marcheze 3 goluri.

"Unde as vrea sa joc? La Steaua, normal! In Romania, toata lumea isi doreste sa ajunga la Steaua, e cel mai mare club de aici. Dar e greu pentru mine, sunt constient" a spus Bruno Madeira dupa partida cu Corona Brasov in care a marcat unicul gol al meciului.

Bruno Madeira poate spera insa sa ajunga la Steaua - el joaca pe postul de mijlocas defensiv, acolo unde se va elibera un loc in vara, Ionut Neagu fiind pe lista celor care vor parasi Steaua.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies