Laurentiu Reghecampf Steaua Superliga

Asta e HEGEMONIA la care viseaza stelistii!! Reghecampf ajunge langa Ienei, Iordanescu si Titi! E intre primii 3 all-time?

In doi ani la Steaua, Reghecampf a castigat doua campionate in Ghencea! Are de gand sa mai ramana cel putin inca un sezon pentru a reusi un hat-trick istoric!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 15:37
Data actualizarii: Vineri 09 Mai 2014, 15:39

Stelistii au anuntat hegemonia in 2006, dupa ultimul titlu castigat inainte de venirea lui Reghe. Nu le-a iesit atunci, insa de data asta au toate motivele sa puna distanta intre ei si rivale. Dinamo e in afara podiumului, Rapid tremura din cauza problemelor financiare si asteapta in liga a doua derby-urile de intensitate maxima, in timp ce milionarul Paszkany s-a plictisit sa investeasca si e cauta cumparator pentru CFR.

La fel ca si in 2013-2014, Steaua se va lupta la anul tot cu Astra si Petrolul pentru campionat. Dinamo vrea sa faca si ea calcule de titlu. Toate spera sa-l vada pe Reghe plecat dupa una dintre ofertele pe care are, insa antrenorul Stelei promite ca nu se muta pana in 2015.

Langa Gica Popescu I, Ienei, Iordanescu si Titi Dumitriu

Reghecampf a luat titlul de doua ori la rand cu Steaua si intra in topul all-time al Stelei, alaturi de Gica Popescu I, Iemei, Iordanescu si Titi Dumitriu. Cei 4 erau singurii care reusisera sa ia campionate in ani consecutivi cu ros-albastrii pana acum. Reghe nu se multumeste cu trofeele pe care si le-a trecut pana acum in CV. Vrea neaparat si Cupa, in finala cu Astra de pe 23 mai. Ar fi primul reusit de Steaua dupa 17 ani! La ultima dubla campionat-cupa, pe banca era Titi Dumitriu, in 1996-1997. Gica Popescu, Ienei si Iordanescu au si ei eventul in carierele lor la Steaua. In cazul in care ia si Cupa, Reghe devine primul castigator de campionat, cupa si supercupa in acelasi sezon!

La 17:00, Ora exacta in sport cu Ioana Cosma! Ai TOATE detaliile despre titlul castigat de Steaua si imagini unice de la Cluj!

Modifică setările cookies