VIDEO EXCLUSIV Anunț îngrijorător înaintea duelului dintre FCU și CSU: „Vor intra pe blat!”

FCU și CSU se duelează în derbiul etapei a unsprezecea, duminică, de la ora 21.00.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 14:13
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2021, 14:29

Dumitru Dragomir este convins că mulți dintre suporterii olteni vor încerca să fenteze restricțiile impuse de pandemia de coronavirus și vor intra „pe blat” pe stadion, fără a avea acele certificate verzi, necesare pentru verificarea faptului că s-au vaccinat.

Fostul președinte al LPF este convins că suporterii vor folosi diferite tertipuri pentru a intra pe station fără să se fi vaccinat în prealabil, însă nu crede că aceștia vor umple stadionul.

„Și eu sunt convins să văd ce se întâmplă acolo. Să aveți voi în buzuna de 100 de euro câți vor intra pe blat la meciul ăsta. Cu certificate false și așa mai departe.

Oricum, și dacă nu era pandemia, tot nu se umplea stadionul la Craiova. Nu știu, au început și craiovenii să dea înapoi. Nu mai e fotbal de calitate și atunci lumea nu se mai duce”, a spus Dumitru Dragomir, la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

În Craiova s-a înregistrat astăzi o incidență de cinci la mie, dacă aceasta va depăși șase la mie zilele următoare, atunci nu vor mai avea acces pe stadion decât fanii vaccinați.

Dacă rata de infectare va rămâne sub șase la mie, organizatorii vor putea umple stadionul în proporție de 30%, cu spectatori atât vaccinați, cât și testați. 

FCU Craiova și Universitatea Craiova se întâlnesc duminică, 3 octombrie, ora 21.00, pe stadionul din oraș, în etapa a 11-a a Ligii 1. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies