Anunt de ULTIMA ORA al lui Reghecampf. Pintilii a facut un gest INCREDIBIL in Arabia Saudita

Autor: Sport.ro
Vineri 06 Februarie 2015, 16:50

	Anunt de ULTIMA ORA al lui Reghecampf. Pintilii a facut un gest INCREDIBIL in Arabia Saudita

Steaua e aproape de inca un transfer important inaintea returului. Pintilii s-a dus in Antalya pentru a lua parte la actiunea nationalei divizionare. E asteptat sa faca pasul inapoi catre fosta echipa, Steaua, dupa finalul perioadei de pregatire cu Romania.

Reghecampf explica de ce l-a lasat pe Pintilii sa plece. Transferul lui Samaras era o prioritate pentru Al Hilal. Chiar Pintilii i-a transmis ca e de acord sa renunte la un loc in echipa ca sa-si ajute clubul. Reghe nu da ca sigur transferul la Steaua. Pintilii ar putea doar sa se antreneze cu Al Hilal in urmatoarele 4 luni.

"Ceea ce am facut, am facut spre binele echipei. Aveam mare nevoie de un atacant, mai ales pentru meciurile din Champions League. Pentru mine, a fost o decizie foarte grea. Vreau sa ii multumesc lui Pintilii, a inteles aceasta situatie. Chiar el a venit la mine si mi-a spus ca, pentru binele echipei, se poate sacrifica. Am decis ca in urmatoarele patru luni, Pintilii fie sa fie imprumutat, fie sa ramana la noi sa se antreneze", a spus Reghecampf la Dolce Sport.

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies