Se indreapta si Steaua catre un dezastru financiar? Mitica Dragomir face un anunt sumbru: "Vor fi si acolo probleme in viitor"

Devina Liga Faliment, competitia interna se afla intr-o situatie fara precedent. Liga I numara 7 echipe aflate in procedura de insolventa, iar la finalul stagiunii viitoare se poate vedea pusa in situatia de a trimite in cupele europene o echipa care a reusit in-extremis sa evite retrogradarea (DETALII AICI).

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Februarie 2015, 12:16
Data actualizarii: Vineri 06 Februarie 2015, 13:05

Liga I se confrunta cu mari dificultati financiare si controverse in ceea ce priveste schimbarea sistemului competitional. Iar probleme sunt departe de a fi finalizate, crede Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesionist de Fotbal. Acesta este de parere ca fotbalul romanesc se va afunda si mai mult, iar urmatoarea echipa care poate avea probleme poate fi chiar liderul Steaua. Acesta spune ca, desi a participat constant in cupele europene si a castigat sume importante de la UEFA, Steaua nu se bucura de o stabilitate financiara atat de mare.

Intr-o interventie telefonica la Sport.ro, Dumitru Dragomir a spus ca "intuieste" ca Steaua va avea si ea probleme financiare. De asemenea, acesta a vorbit si despre scenariul unei reveniri a lui Reghecampf in Ghencea, spunand ca este imposibil ca acesta sa se materializeze.

"Eu v-am spus mai demult si se cam adevereste. Sunt probleme in momentul in care nu mai e nimeni care sa finanteze clubul. Usor, usor, toti vor intra la puscarie sau sunt deja puscariabili. E greu ca cineva sa mai riste sa investeasca.

Fereasca Dumnezeu sa nu aiba si Steaua probleme, ca atunci fotbalul romanesc ar fi la pamant. Au tot fost promisiuni din partea politicului, dar nu s-a facut nimic. (...) Nu am informatii, dar intuitia imi spune ca si la Steaua vor fi mari probleme in viitor", a spus Dragomir IN DIRECT la Sport.ro

...despre Reghecampf: "Nu revine la Steaua, e doar un zvon. Nu cred in aceasta posibilitate. Si nu numai ca nu cred, ci stiu exact ca nu se va intampla asta. El e destul de stabil la Al Hilal, iar echipa lui va incepe sa joace si vor fi cu totii multumiti".

...despre posibila revenire a lui Pintilii: "Pe Pintilii il vad la Steaua, cred ca renunta sauditii la el".

Modifică setările cookies