Anunt de senzatie pentru fanii lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat, contestatiile respinse

Autor: Sport.ro
Marti 04 Noiembrie 2014, 17:02

	Anunt de senzatie pentru fanii lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat, contestatiile respinse

Administratorul judiciar al lui Dinamo Catalin Dascal a declarat ca instanta a respins contestatiile la tabelul preliminar al creditorilor societatii aflate in insolventa, depuse de ANAF si MBL Computers. A fost aprobat si planul de reorganizare al companiei.

"Suntem in continuare in planul de observatie. S-a depus tabelul definitiv si planul de reorganizare. Sedinta Adunarii creditorilor, in care se va discuta aprobarea planului de reoganizare, este pe 17 noiembrie. Creantele au ramas neschimbate.

In urma contestatiilor, instanta a apreciat ca in ceea ce priveste creanta bugetara era scadenta, iar in ceea ce priveste creanta MBL Computers solutia instantei a fost in sensul respingerii contestatiei si mentinerii masurii pe care am dispus-o de respingere de la masa credala", a declarat Dascal pentru Mediafax.

Administratorul judiciar al societatii a afirmat ca reprezentantul firmei Ideal Rezidential, controlata de actionarul majoritar al clubului FC Dinamo 1948, Ionut Negoita, a fost ales presedinte al Comitetului creditorilor. "Exista un presedinte al Comitetului creditorilor, care a fost ales prin votul majoritar sau chiar in unanimitate, de catre membrii din comitet, este vorba de Ideal Rezidential, cu creanta cea mai mare", a mai spus Dascal, citat de Mediafax.

SC Dinamo 1948 SA a depus si inregistrat la Tribunalul Bucuresti, precum si la sediul de corespondenta al administratorului judiciar planul de reorganizare al societatii, insotit de programul de plata a creantelor catre creditorii inscrisi la masa credala.

ANAF se inscrisese la masa credala cu suma de 22.006.490 de lei, insa administratorul judiciar nu a admis in tabelul preliminar de creante decat 20.150.036 lei. Totodata, administratorul judiciar nu a admis creanta in valoare de 900.000 de lei a societatii MBL Computers.

Conform tabelului preliminar al creditorilor SC Dinamo 1948 SA, publicat in Buletinul Procedurilor de Insolventa, din totalul general de 78.033.905 de lei (aproximativ 17,5 milioane de euro), creantele chirografare insumeaza 51.348.251 de lei (aproximativ 11,6 milioane de euro), creantele bugetare 24.442.264 de lei (aproximativ 5,5 milioane de euro), creante garantate 6.372.355 de lei (aproximativ 1,4 milioane de euro), in timp ce creantele salariale sunt de 993.627 de lei (aproximativ 225.000 de euro).

Dosarul prin care clubul Dinamo 1948 SA solicita deschiderea procedurii de insolventa a fost inregistrat in 13 mai, la Tribunalul Bucuresti.

Sursa: Mediafax
 

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies