ANUNT BOMBA al unui patron MILIONAR: "O sa ma vedeti la alta echipa!" Echipa cu cele mai mari salarii din Liga I poate sa DISPARA

Autor: Sport.ro
Duminica 07 Aprilie 2013, 18:02

Dupa ultima infrangere din campionat, a cedat complet! Acum, una dintre cele mai tari aliante din Liga I devine posibila!

Infrangerea cu Severin (2-0), l-a terminat pe Porumboiu. Suparat pe jucatori, patronul anunta ca are de gand sa plece de la echipa! Va ramane in fotbal! Ar putea ajunge alaturi de Ioan Niculae la Astra!

Daca pleaca de la Vaslui, echipa isi va pierde toate vedetele. Cele mai mari salarii din Liga I vor fi doar amintiri pentru unul dintre cele mai importante cluburi ale ultimilor ani in Romania.

"Greseala pe care nu mi-o pot ierta e ca am luat antrneor dupa mica publicitate, dupa SMS-uri. In vara am facut transferuri dupa ureche. N-o sa ma mai vedeti prea mult timp la Vaslui. Probabil ca nu voi iesi din fenomen si probabil ca ne vom reintalni tot in fotbal, dar nu la Vaslui, poate in alta parte. Nu pot sa spun altceva, decat ca vom vedea.

Plec cu un gust amar ca vad atata nesimtire! E totul desertaciune cu astfel de jucatori deghizati in fotbalisti! Cel mai mult ma dezamageste nesimtirea, nu pot sa accept sa se mimeze fotbalul. La noi e plin de trisori!", a spus Porumboiu la Dolce Sport.

România, pe panta descendentă a epidemiei COVID-19. Ce va urma însă la toamnă
BRAT