Dorinel Munteanu Basarab Panduru Otelul Galati Superliga

Antrenorul din Superligă care l-a cucerit pe Basarab Panduru: "Mă crezi că mulți râdeau de el?"

Oțelul Galați a reușit două victorii consecutive în campionat și a urcat pe locul opt în clasament.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Octombrie 2023, 20:43
Data actualizarii: Marti 03 Octombrie 2023, 20:50

Evoluțiile echipei pregătită de Dorinel Munteanu au fost apreciate de Basarab Panduru, fostul internațional român fiind de părere că meritele pentru rezultatele bune le are, în totalitate, tehnicianul moldovenilor.

"Eu am spus după primele etape că cele mai slabe echipe (n.r. - din campionat) sunt Iaşi şi Oţelul, dar că echipele alea o să facă treabă doar datorită antrenorilor, pentru că sunt singurii care pot face puncte cu acei jucători, altfel nu ai cum. 

Mă crezi că mulţi râdeau de el, spuneau: 'Băi, din 1970 nu a mai făcut nimeni cantonament la Slănic Moldova. Din 1970 nu a mai făcut nimeni ture de alergare de 1000 de metri'. (n.r. - între 11 și 18 iunie, Oțelul a efectuat un stagiu de pregătire la Vatra Dornei). 

(...) Pentru că Dorinel a ştiut că asta este singura şansă a lor, să alerge mai mult decât adversarii", a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

"Am fost luat în derâdere". Ce a avut de spus Dorinel Munteanu după victoria cu Dinamo

Tehnicianul Oțelului și-a felicitat jucătorii pentru evoluția din partida cu Dinamo, explicând și care motivele pentru care echipa a reușit să progreseze de la începutul campionatului.

"Fiecare echipă are armele ei. Jucătorii trebuie felicitați pentru efortul depus, pentru tactică. Nu cred că această victorie e contestată de absolut nimeni. 

Încet, încet, echipa începe să joace ceea ce vreau eu. Mai sunt cei noi veniți care nu sunt integrați 100%. Eu am spus de la început că vom crește treptat, chiar dacă am fost luat în derâdere. Selecția se face după caracter, fiecare jucător trebuie să respecte ceea ce spun, așa vom fi prieteni. 

Meritul este al echipei noastre, nu a lăsat adversarul să joace. Nu pot să fiu mulțumit, pentru că un antrenor nu trebuie să fie mulțumit. Vom continua cu seriozitate, disciplină. 

La Pop a fost o decizie corectă, a fost imprudență, la faza hențului se poate comenta", a spus Dorinel Munteanu, la finalul partidei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!