Antrenor GLOBETROTTER la Otelul! Fosta campioana inca spera la salvare, un alt neamt il inlocuieste pe Lienen

Otelul Galati, fosta campioana a Romaniei, se confrunta cu grave probleme financiare, echipa ramanand in aceasta vara fara antrenorul Ewald Lienen, dar si fara mai multi jucatori. Conducerea clubului a reusit, insa, sa se inteleaga cu un alt antrenor german.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Iunie 2014, 12:17
Data actualizarii: Vineri 27 Iunie 2014, 12:35

Otelul Galati a reusit sa ajunga la o intelegere cu antrenorul german Hans Michael Weiss (49 de ani), acesta urmand sa se alature lotului in cantonamentul din Slovacia.

Salvati in ultimul moment de la retrogradare, la finalul sezonului trecut, moldovenii au ramas fara antrenorul Ewald Lienen, cel care a reusit sa se remarce in returul de campionat, iar ultimele antrenamente au fost tinute sub comanda lui Constantin Schumacher. Fostul mijlocas a plecat insa la Viitorul, iar echipa a ramas in mainile lui Daniel Florea si Cristian Branet. Lucrurile se vor schimba insa peste cateva zile, cand Hans Michael Weiss va ajunge la echipa, iar cei doi fosti jucatori vor prelua alte atributii.

"Purtam discutii cu domnul Weiss de trei saptamani si ne bucuram ca ele s-au concretizat intr-o intelegere pe un sezon. Ii uram bun venit in mijlocul nostru si suntem increzatori ca experienta dumnealui in fotbalul mondial va avea o contributie decisiva in alegerea celei mai bune strategii pentru sezonul 2014/2015, contrabalansand plecarile recente si timpul necesar omogenizarii noului lot", a spus Lucian Ciofoaia, administratorul special al Otelului, citat de site-ul dunareabatrana.ro

In varsta de 49 de ani, Hans Michael Weiss a pregatit ultima data nationala de fotbal a statului Filipine, in perioada 2011-2013. Acesta a mai fost si director tehnic al Federatiei din Rwanda.

Otelul Galati ar putea suferi insa o pierdere grea in perioada urmatoare, directorul general Narcis Raducan fiind curtat de alte echipe din Liga I.

Modifică setările cookies