Antal, raspuns misterios in momentul in care a fost intrebat de Steaua! Ce a spus golgheterul Ligii 1 dupa 8-1 cu Corona Brasov
Sambata 19 Aprilie 2014, 19:51

Antal, raspuns misterios in momentul in care a fost intrebat de Steaua! Ce a spus golgheterul Ligii 1 dupa 8-1 cu Corona Brasov

► In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

FC Vaslui, echipa care a detonat "bomba" etapei cu numarul 27, castigand cu 1-0 in Ghencea, pe terenul Stelei, a reusit astazi cel mai mare scor al Ligii I in ultimul deceniu, formatia antrenata de Liviu Ciubotariu, cu Liviu Antal in teren, castigand cu 8-1 in fata "lanternei" Corona Brasov.

Golgheterul la zi al campionatului, gratie celor doua goluri marcate astazi, Liviu Antal a vorbit la finalul partidei, acesta abordand si subiectul unei posibile plecari de la FC Vaslui, dupa evenimentele derulate in ultimele saptamani, cand jucatorii au facut o greva si au refuzat in prima instanta sa faca deplasarea la Bucuresti, pentru meciul cu Steaua.

Aflat si pe lista campioanei Steaua, Liviu Antal nu stie inca la ce echipa va juca in sezonul viitor, acesta fiind neplatit de luni bune in Moldova.

"La inceput a fost destul de greu, dar apoi ne-am facut viata mai usoara datorita faptului ca am marcat repede si ne-am desprins pe tabela. Suntem mandri de noi, vrem acum sa ne bucuram de acest rezultat si sa lasam deoparte problemele.

Deocamdata, nu mai are rost sa vorbim de vreo greva, ci sa ne bucuram de acest rezultat.

Mie mi-ar placea sa ma transfer la o echipa competitiva, care sa se bata la campionat. Steaua e una dintre echipele de top, cea mai buna din Romania in acest moment, dar nu vreau sa vorbesc prea multe pentru ca in momentul acesta lucrurile nu sunt concrete", a spus fotbalistul la Digisport.