Anghelache 'loveste' din nou: "Sa ne spuna Luchin cum a plecat de la Dinamo!" Dezvaluire despre jucatorul Stelei:

Anghelache 'loveste' din nou: "Sa ne spuna Luchin cum a plecat de la Dinamo!" Dezvaluire despre jucatorul Stelei:

Luchin a ajuns la Steaua, dupa ce a jucat la Dinamo pana in iarna trecuta. El a plecat in Bulgaria, la Plovdiv, insa Anghelache povesteste cum s-a despartit Luchin de 'caini'.

Fundasul Stelei a spus ca, in iarna, oficialii lui Dinamo l-au fortat sa plece din Stefan cel Mare. Acum, presedintele clubului, Constantin Anghelache a spus ce s-a intamplat.

"A SCRIS O PAGINA INTREAGA!"

"In iarna am avut suficiente discutii cu domnul Luchin, care a facut o cerere catre mine, o pagina intreaga, in care a scris ca nu vrea sa mai stea la Dinamo. M-a rugat prin acea cerere sa il las si a precizat ca renunta la niste restante financiare. A plecatin conditii corecte, nu am nicio problema. Eu sunt surprins de ceea ce a declarat Luchin. Sper ca cei de la club sa puna la dispozitia voastra cererea olografa in care sa se vada exact ce a scris el, pentru ca exista acel document. Si atunci Luchin va regreta", a spus Anghelache pentru Dolce.

De unde a plecat totul:

"Cu totii stim cum a fost situatia de la Dinamo din iarna. O singura persoana nega. Mi se pare atat de ipocrit sa dai declaratii... Crede ca toti din jurul lui sunt prosti si nimeni nu isi da seama cum stau lucrurile. Practic, am fost 'rugati' sa plecam de la Dinamo. Daca nu ne gaseam altăa echipa sau daca nu acceptam rezilierea contractului, aveau ei metodele lor sa ne faca sa acceptam. Am fost fortati sa plecam", a spus Luchin, la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies