EXCLUSIV Andrei Nicolescu se așteaptă la sold-out la meciurile lui Dinamo: ”E un factor important”

andrei nicolescu Dinamo Superliga Andrei Nicolescu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 20:47
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 20:47

Dinamo a primit o veste mare, după ce inițial fost suspendată pentru patru partide pe teren propriu, în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad.

În cursul zilei de miercuri, Comisia de Disciplină a anunțat că suspendarea de patru etape primită inițial de Dinamo și UTA Arad pentru meciurile de pe teren propriu a fost redusă, astfel că cele două formații pot evolua cu suporteri în tribune.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a oferit o reacție în exclusivitate pentru PRO TV după vestea primită de Dinamo.

Oficialul ”câinilor” face un apel către suporterii ”roș-albilor” și se așteaptă la un sold-out pentru meciurile rămase pe teren propriu în acest sezon.

Andrei Nicolescu: ”Ne-a fost greu fără suporteri”

„O veste foarte bună, s-a văzut cât de greu ne-a fost fără suporteri. Sper să tragem toți învățăturile de minte din această experiență și să nu repetăm greșeli. Să înțelegem că doar împreună suntem foarte puternici și atunci jucătorii au nevoie de suporteri și suporterii au nevoie să fie pe stadion alături de ei și atunci trebuie să respectăm toate regulile și să nu mai fim puși în astfel de situații.

E un boost de încredere pentru jucători, vor avea sprijinul celui de-al 12-lea jucător pentru meciurile de acasă. Pentru spectatori să însemne faptul că ne putem bucura împreună și să ne manifestăm civilizat ca să ne bucurăm de un eveniment sportiv.

Cred că e un factor important să jucăm cu suporteri, noi trebuie să luptăm la fiecare meci pentru puncte și să dovedim că merităm să rămânem în Liga 1. În primul rând aștept responsabilitate din partea suporterilor noștri pentru că suntem sub monitorizare și nu trebuie să mai greșim. Responsabilitate și sold-out, evident!”, a spus Andrei Nicolescu, în exclusivitate pentru PRO TV.

Dinamo a evoluat în partidele cu Petrolul (1-1) și Poli Iași (1-0) cu copii în tribune. Dacă UTA Arad a avut, chiar și așa, parte de o asistență impresionantă, ”câinii” au strâns cel mult 1.500 de spectatori.

Dinamo se luptă pentru salvarea de la retrogradare

Dacă va reuși să câștige următoarele trei partide, Dinamo nu doar că ar fi, în mare parte, sigură de locul de baraj, dar se va lupta cu șanse mari pentru salvarea directă de la retrogradare!

În ultimele două etape, Dinamo ar urma să se dueleze cu Universitatea Cluj (deplasare) și UTA Arad (acasă), două dintre echipele care se bat pentru locurile fruntașe din play-out.

Programul lui Dinamo până la finalul sezonului:

  • FCU Craiova - Dinamo București
  • FC Botoșani - Dinamo București
  • Dinamo București - FC Voluntari
  • Universitatea Cluj - Dinamo București
  • Dinamo București - UTA Arad
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!