Reacția lui Andrei Nicolescu, după ce Dinamo a aflat că poate juca din nou cu spectatori

andrei nicolescu Dinamo Superliga Andrei Nicolescu / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 18:05
Data actualizarii: Miercuri 17 Aprilie 2024, 18:05

Dinamo a primit o veste mare, după ce inițial fost suspendată pentru patru partide pe teren propriu, în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad.

Comisia de Disciplină a anunțat reducerea suspendării pentru Dinamo și UTA Arad, astfel că ambele formații vor putea avea suporteri în tribune la ultimele meciuri de pe teren propriu din acest sezon.

Pentru Dinamo, singurele meciuri rămase pe teren propriu din acest sezon sunt cu FC Voluntari și UTA Arad, dar va avea și alte trei meciuri în deplasare, cu FCU Craiova, FC Botoșani și Universitatea Cluj.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a reacționat la aflarea veștii că echipa sa poate juca din nou cu spectatori în tribune pe teren propriu. Oficialul dinamovist speră ca decizia să fie tratată „cu responsabilitate” de către suporterii dinamoviști.

Andrei Nicolescu: ”Am reușit ridicarea suspendării”

”Este o veste mare. Trebuie să o tratăm cu responsabilitate. Asta înseamnă că trebuie să fim împreună, să arătăm ce înseamnă responsabilitatea, să nu mai avem alte incidente. Noi foloseam toate căile pentru a găsi o soluție. Am mai declarat că regulamentul suferă un pic. Comisia are un singur articol și se raportează la el.

Am cerut la LPF să facem o cerință comună, să facem modificări la regulament. Acum am reușit ridicarea suspendării. Acum trebuie să avem grijă la următoarele meciuri.

Există precedent și la U Cluj. Pe o jurisprudență pe regulament internațional ne-am raportat la cazuri internaționale.

Toți am simțit cât de greu e fără suporteri. Jucătorii simt impulsul suporterilor. Sper ca meciurile de acasă să fie decisive”, a spus Nicolescu, pentru Digi Sport.

Dinamo se luptă pentru salvarea de la retrogradare

Dacă va reuși să câștige următoarele trei partide, Dinamo nu doar că ar fi, în mare parte, sigură de locul de baraj, dar se va lupta cu șanse mari pentru salvarea directă de la retrogradare!

În ultimele două etape, Dinamo ar urma să se dueleze cu Universitatea Cluj (deplasare) și UTA Arad (acasă), două dintre echipele care se bat pentru locurile fruntașe din play-out.

Programul lui Dinamo până la finalul sezonului:

FCU Craiova - Dinamo București

FC Botoșani - Dinamo București

Dinamo București - FC Voluntari

Universitatea Cluj - Dinamo București

Dinamo București - UTA Arad

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!