ANDONE: "NU AM FOST NICIODATA SIGURI CA LUAM TITLUL!"

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Martie 2008, 23:23
"POLI A FOST MAI BUNA"

Antrenorul liderului, Ioan Andone, a recunoscut ca Iasiul a jucat mai bine si a meritat victoria. "Poli Iasi a fost mai buna, au jucat la un nivel destul de inalt si au profitat de faptul ca multi dintre jucatorii mei erau frustati. Aceasta infrangere nu schimba cu nimic planurile noastre pentru titlu", a spus Andone.

Ando a recunoscut ca nu s-a considerat deja campion si a criticat penalty-ul acordat de Augustus Constantin. "Nu am fost niciodata sigur ca suntem deja campioni. "De unde am fost eu nu am vazut penalty. Astept sa vad caseta. Eliminarea lui Trica nu vreau sa o comentez, dar el nu avea ce sa caute sa-l ridice pe Cristea de pe gazon", a declarat Andone.

"Falcosul" a spus ca Trica nu va scapa nesanctionat dupa ce si-a indemnat colegii sa iasa de pe teren. "Trica a vrut sa scoata echipa de pe teren, nu eu. Jucatorii sunt frustrati dupa ce au fost furati la Steaua. Oricum, voi lua masuri impotriva lui pentru ca nu are voie sa faca asa ceva, sa scoata echipa de pe teren. In retur, jucatorii mei au dat dovada de multa nervozitate. Astazi ne-au cedat nervii si, asa cum a spus cineva, se va ajunge sa se impuste lumea pe stadion. Principala vina pentru asta o avem noi, oamenii de fotbal, pentru ca noi ar trebui sa indemnam la calm, nu sa dam tot felul de declaratii", a spus Andone.

Românii explică de ce pleacă din țară. Până în 2060, am mai putea rămâne doar 12 milioane
BRAT