FCU Craiova Ambasadorul Argentinei Superliga

GALERIE FOTO Ambasadorul Argentinei și-a făcut apariția în cantonamentul lui FCU Craiova! Și-a dat jos sacoul și a îmbrăcat tricoul oltenilor

Carlos Alejandro Poffo a fost întâmpinat de jucătorii trupei din Bănie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 19:16
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 19:16

Juan Bauza, Vlad Achim, Yassine Bahassa, Amar Kvakic și William Baeten l-au întâmpinat pe Carlos Alejandro Poffo, ambasadorul agreat al Republicii Argentina la București.

Ambasadorul Argentinei și-a făcut apariția în cantonamentul lui FCU Craiova! Și-a dat jos sacoul și a îmbrăcat tricoul oltenilor

Carlos Alejandro Puffo a oferit un interviu și a subliniat că argentinienii sunt bucuroși, pentru că Lionel Messi a câștigat al optulea Balon de Aur luni seară la ceremonia din Paris. Mai mult, ambasadorul a precizat că Superliga e un campionat competitiv și a evidențiat că se uită la primul eșalon al României.

„Toți sunt bucuroși din lumea fotbalului că Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur. Nu e prima dată. Argentina, de-a lungul istoriei, a avut mari oameni, cum a fost Diego Maradona, și suntem foarte bucuroși că avem mulți jucători argentiniei în Superliga României.

Am trăit epoca de aur a Argentinei cu Diego Maradona. Mă uit și la fotbalul românesc. Superliga e destul de competitivă”, a spus Carlos Alejandro Puffo într-un interviu pentru FCU TV.

FCU Craiova, în această stagiune

După 14 etape desfășurate în primul eșalon al României, FCU Craiova se află pe locul 13 cu 14 puncte. În consecință, echipa din Bănie a înregistrat patru victorii, două rezultate de egalitate și opt înfrângeri.

În următoarea etapă de campionat, oltenii vor întâlni rivala Universitatea Craiova sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 21:15, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Meciul va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!