Pentru UEFA, FCSB e Steaua: "Fotbal Club FCSB a invins-o pe Barcelona in finala Cupei Campionilor!" Prezentarea facuta in ghidul tragerii la sorti pentru grupele EURO 2020

FCSB EURO 2020 Steaua UEFA Fotbal extern Pentru UEFA, FCSB e Steaua: "Fotbal Club FCSB a invins-o pe Barcelona in finala Cupei Campionilor!" Prezentarea facuta in ghidul tragerii la sorti pentru grupele EURO 2020
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Noiembrie 2019, 10:31
Data actualizarii: Joi 28 Noiembrie 2019, 10:47

Sambata, de la 19:00, EXCLUSIV pe www.sport.ro si PRO TV: Tragerea la sorti a grupelor Euro 2020!

Antrenorii celor 20 de nationale deja calificate la Euro, alaturi de nume uriase din fotbal, castigatori de Euro si Campionate Mondiale, vor fi la Romexpo pentru un eveniment UNIC in istoria Romaniei!

Inaintea evenimentului, UEFA a prezentat un scurt ghid despre Bucuresti si Romania, iar atunci cand a venit vorba despre performantele sportive ale echipelor de club, FC FCSB este clubul creditat cu cea mai mare realizare.

"Fotbal Club FCSB a invins-o pe Barcelona in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986. Dinamo a atins semifinalele CCE in 1984, insa performanta a fost batută cand Fotbal Club FCSB a invins Barcelona la penalty-uri, pentru a castiga editia din 1986. A fost o finala dramatica si ramane in continuare cea mai importanta realizare a unei echipe din Romania", au scris cei de la UEFA.

UEFA isi continua apoi prezentarea in ghidul informatic si o numeste pe FCSB, Steaua: "Fondata drept clubul Armatei Romane, Steaua ramane cea mai populara echipa din tara, alaturi de Dinamo, candva echipa Ministerului de Interne, si Rapid, cele trei formand top 3 al capitalei tarii".

Tragerea la sorti a grupelor Euro e live EXCLUSIV si INTEGRAL pe www.sport.ro! Reporterii speciali PRO TV si www.sport.ro aflati la fata locului vor transmite in timp real momentele nevazute ale show-ului grandios organizat de UEFA. Evenimentul este unul de o importanta fara precedent in istoria fotbalului din Romania!

Urmeaza zile de festival in fotbal, in direct de la Bucuresti! Gazdele show-ului vor fi vedeta PRO TV Corina Caragea si Pedro Pinto, figura media proeminenta a UEFA din ultimii 10 ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!