Se intoarce la Steaua? Anuntul facut astazi de presa britanica dupa ce Tamas nu a mai prins echipa la Cardiff City

Se intoarce la Steaua? Anuntul facut astazi de presa britanica dupa ce Tamas nu a mai prins echipa la Cardiff City

Gabriel Tamas vrea sa plece de la Cardiff City, desi a fost adus la echipa abia in luna august a anului trecut de catre antrenorul Russell Slade. Tamas a fost dat afara de la Steaua dupa ce a lipsit de la un antrenament inainte de plecarea echipei la Targu Jiu, Radoi acuzandu-l ca a lipsit din cauza unei nopti de pomina, Tamas fiind vazut in oras dupa miezul noptii cu o seara inainte de incident.

Radoi a decis sa renunte la serviciile lui Tamas, declarand ca ii pare rau ca trebuie sa faca acest lucru insa decizia nu este una sportiva ci disciplinara. Tamase se poate intoarce insa la Steaua sub comanda lui Reghecampf.

Acesta are nevoie de un fundas central iar Tamas a fost deja anuntat ca o optiune din aceasta iarna. Walesonline a anuntat astazi ca Tamas vrea sa plece de la Cardiff dupa ce nu a jucat deloc in prima echipa, fiind de 9 ori rezerva. Sursa il citeaza si pe Florin Manea, impresarul lui Tamas, care declara ca ii va cauta echipa lui Tamas daca acesta un va prinde primul "11" in urmatoarele meciuri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis intervine în dosarul ”10 august”: ”Solicit ministrului Justiției să explice public”
BRAT

Modifică setările cookies