"Am venit aici sa fiu TITULAR!" Noul jucator al lui Dica se BUCURA ca face antrenamente tari la Brasov: "E totul diferit pentru mine!"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Iunie 2018, 13:03
Data actualizarii: Sambata 23 Iunie 2018, 13:03

Albanezul Qaka e fericit ca a ajuns la FCSB. 

Qaka a refuzat oferte din strainatate pentru un transfer la FCSB. Albanezul nu se resimte in urma antrenamentelor tari si il anunta pe antrenor ca vrea sa fie titular.


"Ma simt foarte bine, sunt fericit sa fiu aici si sa ma antrenez cu echipa. Vreau sa-mi fac treaba, antrenorul decide cine joaca. Eu trebuie sa imi fac treaba. E o echipa mare, dar imi place sa joc fotbal si sper sa joc. Toata lumea e draguta cu mine, de la antrenori la jucatori, m-au primit bine. Cred ca putem castiga titlul, avem jucatori si staff bun, trebuie sa castigam titlul. Atmosfera e buna, toata lumea e draguta, toata lumea e fericita."


"Am avut si alte oferte, dar a fost usor. Am vrut sa vin aici de la inceput, acum sunt aici si sunt foarte fericit. E un club profesionist, ne antrenam din greu si imi place mult. E diferit in toate aspectele, dar sunt fericit sa fiu aici asa cum am mai spus."

"Vrem sa castigam toate meciurile, toti jucatorii vor asta, e important sa ajungem in grupele Europa League."

"Echipa mea favorita la Mondial e Franta. Nu stiu daca vor castiga, Brazilia e puternica, dar vreau ca Franta sa castige."

"Sistemul lui Dica e bun, sa puna presiune pe adversar cand nu avem mingea si sa avem posesie, e stilul meu favorit de joc", a spus Qaka la Brasov. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!