Mihai Stoica FCSB Nicolae Dica Superliga

Mesajul lui Mihai Stoica, după ce Nicolae Dică s-a întors la FCSB

Nicolae Dică l-a înlocuit pe Toni Petrea în funcție de antrenor al celor de la FCSB.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Iulie 2022, 18:48
Data actualizarii: Marti 26 Iulie 2022, 18:53

Dică a condus azi primul antrenament după revenirea la FCSB, iar Gigi Becali a organizat o conferință de presă în care a anunțat că fostul decar al echipei va avea "libertate totală" la echipă pentru cel puțin 15 meciuri.

Mesajul lui Mihai Stoica, după ce Nicolae Dică s-a întors la FCSB

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, care declara ieri că Dică este singura variantă pentru postul de antrenor și speră ca oferta să fie acceptată, a reacționat pe Facebook după revenirea tehnicianului.

"S-a întors cu cifre bune ca jucător, trebuia s-o facă și ca antrenor.

Altfel, nu venea", a scris Mihai Stoica.

Nicolae Dică, pentru a doua oară principal la FCSB

Nicolae Dică a mai antrenat-o pe FCSB în perioda iunie 2017 - decembrie 2018, când a strâns 80 de meciuri pe banca bucureștenilor, înregistrând 46 de victorii, 18 remize și 16 înfrângeri.

Cu Dică la conducere, FCSB s-a calificat în primăvara europeană din sezonul 2017/2018. Atunci, bucureștenii erau eliminați de Lazio în 16-imile Europa League, scor 2-5, la general.

Dică și-a început cariera de antrenor ca secund, tot la FCSB, în perioada iunie 2014 - decembrie 2015, când a colaborat cu Costel Gâlcă și Mirel Rădoi. Ulterior, a mai fost principal la FC Argeș în două mandate. De la finalul anului trecut, fostul antrenor este liber de contract, în urma încheierii contractului cu FRF, unde avea postul de antrenor secund la prima reprezentativă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!