"Am participat la multe blaturi in Liga I! Dragomir ne-a promis o prima speciala!" Dezvaluirile unui candidat la sefia FRF:

Autor: Sport.ro
Sambata 15 Februarie 2014, 12:35

	"Am participat la multe blaturi in Liga I! Dragomir ne-a promis o prima speciala!" Dezvaluirile unui candidat la sefia FRF:

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro:sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Sorin Raducanu, care si-a anuntat candidatura la sefia FRF, a vorbit deschis despre blaturile la care a participat pe vremea in care era jucator in Liga I.

"Am participat la multe meciuri aranjate in Romania. La Brasov, cand era presedinte Dragomir, am jucat impotriva Flacarei Moreni, care avea presedinte pe generalul Ghenoiu, sef la pasapoarte. Daca jucam pe bune, le-am fi dat 4-5 goluri."

"A venit Dragomir in cantonament si ne-a luat cu d-alea: <<Ba, baieti, eu nu va spun sa pierdeti, dar aveti si voi nevoie de una, de alta, insa daca pierdeti aveti prima de 7500 de lei>>, in conditiile in care la victorie, acasa, primeam 4000.", a povestit Raducanu la Sport Total FM.

De-a lungul carierei, Sorin Raducanu a mai jucat la Dinamo si Sportul Studentesc.

La alegerile pentru presedintia FRF, programate pe 5 martie, si-au anuntat candidatura Gica Popescu, Vasile Avram, Razvan Burleanu, Marcel Puscas si Gheorghe Chivorchian. De asemenea, Sorin Raducanu a afirmat ca intentioneaza sa candideze la sefia FRF.

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies