"Am gresit cu ceva? Am spus un adevar!" Declaratia lui Reghe ii va enerva pe dinamovisti

► Duminica, LIVE la Sport.ro: Je m’apelle Calificare! 13:00 Trageri la sorti EURO, 15:30 Ajax – AZ, 19:00 Special "ZI CU MUTU"

Stelistii au cumparat in doar 2 ore aproape toate biletele la derbyul cu Dinamo. Vor avea o surpriza. Biletele s-au dat pe internet, iar dinamovistii s-au bagat pe fir si au cumparat si ei. De teama incidentelor, Steaua a inaltat gardurile din Ghencea.

Steaua - Dinamo se va juca cu casa inchisa. Dinamovistii au primit 1600 de bilete, dar spera ca vor fi 3000 in Ghencea. Dinamovistii au cumparat din biletele scoase la vanzare pe internet pentru fanii Stelei. Steaua pierde 100 de mii de Euro pentru ca derbyul se joaca in Ghencea, si nu pe national arena. "Cred ca presiunea va fi si mai mare pe Dinamo decat daca era pe National Arena" crede Duckadam.
 
Reghe a incins derbyul cu ironiile la adresa lui Dinamo. Stelistii au inaltat gardurile in Ghencea sa evite incidentele la derby. "Eu am spus un adevar, ca in momentul de fata exista o diferenta foarte mare intre Dinamo si Steaua" a spus antrenorul Stelei la Sport.ro. "In cel mai scurt timp, Dinamo va redeveni nr 1 in Romania"  e promisiunea noului director general al lui Dinamo, Danciulescu.
 
"Speram ca si in teren sa fie un meci frumos, cu goluri, speram sa fie un spectacol frumos!" spera Gica Hagi.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies