"Am gresit amandoi, telefoanele sunt facute pentru a vorbi la ele". Duckadam ingroapa disputa cu Reghecampf

"Am gresit amandoi, telefoanele sunt facute pentru a vorbi la ele". Duckadam ingroapa disputa cu Reghecampf

Citeste si - Duckadam: "Nu mai calc in Ghencea, m-au dat afara de 4 ori". Unde vrea sa joace Steaua in 2016

Duckadam si Reghecampf s-au contrat la finalul cantonamentului Stelei din Antalya.

Suparat ca Duckadam i-a criticat pe portarii Stelei, Reghecampf l-a anuntat ca va purta o discutie serioasa cu el la revenirea in tara. Antrenorul a spus ca nu accepta ca cineva de la Steaua sa ii critice jucatorii.

Duckadam i-a replicat lui Reghe ca numai patronul Stelei ii poate interzice sa faca ceva, pentru ca el il plateste, si nu Reghe.

Acum, Duckadam spune insa ca disputa cu Reghecampf este incheiata. Acesta a vorbit pe seama subiectului, incercand sa-l impace pe antrenor: "Din pacate, am greist amandoi".

"N-am avut nici o discutie cu Reghecampf. Nici nu cred ca e cazul la ora actuala, mai ales ca incepe campionatul. Sunt lucruri mult mai importante pentru noi. Din pacate am gresit amandoi, pentru ca telefoanele mobile sunt facute pentru a vorbi la ele. Noi nu am facut-o si a intervenit o anumita problema!

In viata sunt discutii si in familie. Unele iti convin, altele nu... Important e sa trecem peste ele pentru ca suntem un grup. Sunt un club care trebuie sa mearga cu totii inainte si sa ne atingem obiectivele! Lucrul asta e cel mai important pentru, sa mergem impreuna inainte", a spus Duckadam.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valeriu Gheorghiţă: „Cred că situaţia intră într-o perioadă de control din punct de vedere epidemiologic”
BRAT
Modifică setările cookies