"Am fost acolo, asteptam, nu am avut nicio sansa! Daca nu e posibil, ok, o sa accept asta!" Reactia lui Daum dupa ce Reghe a REFUZAT sa se intalneasca cu el

Christoph Daum l-a asteptat pe Reghe la vestiare la finalul meciului cu Chiajna, dar antrenorul Stelei a refuzat sa se intalneasca cu selectionerul.

Reghe a motivat ca isi dorea sa se bucure de trofeu alaturi de jucatorii sai si va avea timp in alte zile sa discute cu Christoph Daum.

Selectionerul german a vorbit despre aceasta situatie:

"Nu am avut nicio sansa. Am fost acolo, asteptam, dar nu am putut vorbi cu el. Bine, am avut o scurta conversatie cu Emil Sandoi, de la Concordia, pe care a fost foarte placut sa-l intalnesc. De asemenea, am mai avut intalniri si inainte."

"Ok, pot doar sa-mi ofer suportul, pot sa fiu doar deschis la discutii, dar daca nu este posibil, ok, trebuie sa accept asta si voi accepta! Cred ca sunt destul de matur, la fel si Reghecampf, exista telefon, numarul meu il cunoaste multa lume."

"Avem personalitate si putem discuta direct, acesta este felul meu. Cred ca este o situatie complet noua, aceea ca selectionerul sa se duca la cluburi, la antrenori. Pare ceva nou, dar stiu ca trebuie sa fim uniti pentru viitorul fotbalului romanesc. Asta inseamna sa fim deschisi pentru a ne informa, pe toate planurile", a spus Daum la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Guvernul va da OUG pentru creșterea alocațiilor copiilor cu 20 % din ianuarie
BRAT
Modifică setările cookies