"Am facut un singur meci prost de cand sunt la Steaua!" Ce spune Cartu despre acuzatiile de blat de la Sportul - Steaua:

Autor: Sport.ro
Luni 18 Aprilie 2011, 12:00

	"Am facut un singur meci prost de cand sunt la Steaua!" Ce spune Cartu despre acuzatiile de blat de la Sportul - Steaua:

Steaua a castigat cu Sportul, chiar daca a jucat slab. Sorin Cartu explica meciul slab din Regie si crede ca Steaua se va lupta pentru titlu pana in ultima etapa.

Antrenorul din Ghencea respinge orice suspiciune de blat.

"Eu ce sa-i spun lui Tanase care a gresit marcajul? Irimia are voie sa dea goluri de-alea, dar noi cand dam gol de langa altii e suspect. Eu n-am voie sa-i zic nimic lui Tanase, nu? Mi-a fost foarte frica de meciul asta cu Sportul. Veneam dupa un efort urias cu Otelul, intalneam o echipa care nu avea ce sa piarda", a spus Cartu la sport.ro.

"Am vrut sa joc cu Iliev si Gardos in centrul apararii, dar n-ati vazut ce am patit? Am avut 19 oameni la antrenamente inainte de joc! Maicon a intrat si a dat doua goluri, dar nu are relatii de joc cu ceilalti oameni din echipa! E singurul meci slab pe care l-am facut in ultima perioada! E bine ca avem la ce sa speram in ultimele etape din campionat", a completat Cartu.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 38 de decese
BRAT