"Am discutat deja cu Gigi Becali!" O RIVALA e gata sa-si faca echipa de Europa in Romania! Ce stelist vrea sa aduca. Si Bourceanu ar putea veni

Dupa ce a plecat de la Steaua in urma unui retur dezastruos, Bourceanu ar putea reveni in Liga I in sezonul urmator.

Poli Timisoara vrea sa-si refaca echipa de glorie din anii trecuti si vrea sa ii transfere pe Goga, Luchin si Bourceanu. icu a fost adus deja la Timisoara, iar Daniel Stanciu a anuntat ca a vorbit deja cu Gigi Becali pentru transferul lui Luchin, care intra in ultimul an de contract cu Steaua.

"Trebuie sa ne intarim pentru Liga I. Curtean este un jucator cu experienta, a mai jucat la Timisoara intr-o perioada de glorie pentru Poli. Luchin este un jucator care face parte din acea echipa de glorie a lui Poli si fiind si timisorean e normal ca ni l-am dori. Ar fi un plus evident. Din discutiile pe care le-am avut cu Gigi Becali si Luchin, prioritatea pentru el este un transfer in strainatate. Prioritate pentru noi este un fundas central de valoare. Luchin este in ultimul an de contract cu Steaua. Sunt ceva discutii"

"Recunosc ca am vorbit acum doua saptamani cu Goga, a vorbit si Alexa. El s-a intors la Tg. Mures, i-am facut oferta, cei de la ASA au renuntat la el intre timp, el mai are discutii cu doua echipe. Daca ii mai luam pe Pantilimon si Bourceanu am facut echipa veche :). Ne-am intalnit cu Pantilimon, e la Timisoara aici in vacanta, ne-ar fi ajutat foarte mult. E alaturi de noi, ca suporter"

"Bourceanu oricand are poarta deschisa la Timisoara. Bourceanu e o varianta oricand pentru Timisoara. S-a vorbit, dar Trabzon nu vrea sa il mai lase imprumut in conditiile in care sa ii plateasca mare parte din salariu. Are un salariu foarte bun acolo, iar o echipa din Romania cu greu ar putea face fata", a spus Daniel Stanciu la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies