Alibec vrea sa demonstreze ca e 'fotbalist'! "Nu mi-e teama de Mutu!" Ce LEGENDA de la Inter este mentorul atacantului:

Autor: Sport.ro
Vineri 31 Ianuarie 2014, 13:05

	Alibec vrea sa demonstreze ca e 'fotbalist'! "Nu mi-e teama de Mutu!" Ce LEGENDA de la Inter este mentorul atacantului:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Alibec a revenit in Romania ca sa isi relanseze cariera si sa demonstreze ca e un atacant de top. Are 23 de ani si a jucat pana acum la Inter, Viitorul, Bologna si acum a venit la Astra.

"Vreau sa le arat multora ca se insala in privintea mea si sa-i multumesc pe cei ce au mizat pe mine. Toate discutiile cu ciocolata, cu greutatea. Vedem cine are derptate. Eu zic ca voi arata ca sunt fotbalist", a spus Alibec pentru Gazeta Sporturilor.

Varful adus de Astra nu e impresionat de venirea lui Mutu in Liga I. Materazzi este jucatorul care l-a impresionat cel mai mult de-a lungul carierei.

"Am mai jucat contra lui Mutu si nu mi-e teama. Sper sa il depasesc ca performante, iar Astra sa fie campioana. Materazzi era foarte apropiat de tineri, ii placea sa fie ca un frate mai mare
" a mai declarat Alibec.

Astra a castigat primul amical din acesta iarna, 1-0 cu Rosenbog si va mai juca duminica impotriva suedezilor de la AIK Stockholm, pe 7 februarie contra celor de la Nordsjaelland si pe 10 se vor intalni cu Randers.

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies