Alexe, la PAMANT: "Sunt caine adevarat, ma doare cand ma injura fanii!" Ce spune despre petrecerea de dupa meciul cu CFR:

Autor: Sport.ro
Luni 17 Septembrie 2012, 15:14
Alexe, la PAMANT: "Sunt caine adevarat, ma doare cand ma injura fanii!" Ce spune despre petrecerea de dupa meciul cu CFR:

Marius Alexe trece din nou prin momente dificile dupa moartea tatalui sau. Atacantul dinamovist a fost huiduit de fani la derby-ul cu CFR si acuzat ca a petrecut pana in zori dupa meci.

"Sunt constient ca trec printr-o perioda mai putin fericita, atat eu, cat si echipa, dupa ultimele rezultate in Liga I. Ma afecteaza foarte mult lipsa rezultatelor si a golurilor pentru ca imi doresc enorm sa avem cat mai multe realizari. Sunt crescut la Dinamo, am trecut prin toate etapele in cariera mea cu spiritul de <caine> invingator si ma doare foarte mult cand nu am o evolutie buna.

Suporterii dinamovisti au fost obisnuiti de-a lungul timpului cu rezultate. Sunt constient de acest lucru. Sunt trist cand sunt fluierat, doar eu stiu ce este in sufletul meu. Am facut si eu greseli, asa cum toti gresim in viata de zi cu zi, dar vreau sa-i asigur pe toti sustinatorii echipei noastre ca ii respect foarte mult! Fanii dinamovisti fac parte din viata mea! Pentru mine nu exista alta echipa in Romania decat Dinamo. Am 22 de ani, sunt foarte ambitios si sunt convins ca voi reveni la forma pe care mi-o doresc atat eu, cat si colegii, antrenorii si toti suporterii. Un singur lucru vreau sa mai spun.

Respect fotbalul si nu-mi pierd noptile. Nu am petrecut dupa infrangerea cu Cfr Cluj", a declarat Marius Alexe pentru site-ul oficial al clubului din “Stefan cel Mare”, www.fcdinamo.ro.

Comisia Europeană ar putea renunţa la planul de ieşire din izolare, anunţat pentru miercuri
BRAT