alexandru rauta Dinamo Superliga

OFICIAL Alex Răuță a plecat de la Dinamo și a fost prezentat la o altă echipă din Liga 1

FC Hermannstadt a anunţat, luni, că a obţinut serviciile mijlocaşului Alexandru Răuţă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 23:48
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 23:49

Răuţă, în vârstă de 30 de ani, a semnat un contract pentru următoarele două sezoane, din postura de jucător liber.

Alex Răuță este noul jucător al lui Hermannstadt

În sezonul trecut, Răuţă a evoluat pentru Dinamo Bucureşti în 30 de partide în toate competiţiile (Liga 1&Cupa României), fiind căpitanul echipei pentru care a oferit un assist.

Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract pentru următoarele două sezoane, din postura de jucător liber. În sezonul trecut, Alex a evoluat pentru Dinamo București în 30 de partide în toate competițiile (Liga 1&Cupa României), fiind căpitanul echipei pentru care a oferit un assist. 

Mijlocașul defensiv este cotat la suma de 300.000 euro pe siteurile de specialitate, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipe ca F.C.Argeș (club la care s-a format), C.S.Mioveni, Pandurii Tg.Jiu, Poli Iași și F.C.Voluntari, echipă alături de care a câștigat Super Cupa României în sezonul 2017 – 2018. Alex va purta tricoul cu numărul 55 în sezonul următor de Liga 1.

Îi spunem bun venit lui Alex Răuță și îi dorim (și) pe această cale mult succes la A.F.C.Hermannstadt!”, se arată în comunicatul emis de gruparea sibiană.

Mijlocaşul defensiv este cotat la suma de 300.000 euro pe siteurile de specialitate, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipe ca FC Argeş (club la care s-a format), CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Poli Iaşi şi FC Voluntari, echipă alături de care a câştigat Supercupa României în sezonul 2017/2018, scrie News.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!