ALARMA de ULTIMA ORA: 9 campioni din Liga I, izolati de zapada intr-un tren in mijlocul campului! "E incredibil! Suntem aici de ieri de la 18.00!"

Autor: Sport.ro
Marti 07 Februarie 2012, 12:04

	ALARMA de ULTIMA ORA: 9 campioni din Liga I, izolati de zapada intr-un tren in mijlocul campului! "E incredibil! Suntem aici de ieri de la 18.00!"

9 jucatori de Liga Campionilor din Romania au ramas blocati intr-un tren in mijlocul campului.

UPDATE! Jucatorii Otelului prinsi in trenul spre Bucuresti au dezvaluit care a fost solutia gasita pentru a se iesi din aceasta situatie : "Ne intoarcem inapoi la Braila si merge pe ruta cealalta pe la Tecuci. Alte 10 ore pierdute.."

Panica in lotul Otelului Galati. Jucatorii si Dorinel Munteanu ar fi trebuit sa plece astazi la 6 dimineata spre Valencia cu avionul. Au reusit sa decoleze 4 ore si jumatate mai tarziu.

O parte dintre jucatori se aflau deja la Bucuresti, iar alti 9, printre care si Sergiu Costin au luat un tren personal aseara ca sa ajunga astazi in capitala.

Zapada si viscolul din tara le-au dat insa planurile peste cap. Conform unor informatii de ultima ora, ei au ramas blocati in tren in mijlocul campului undeva pe langa Buzau si momentan nu se poate ajunge la ei.

Din cauza viscolului puternic, nici macar elicopterul nu ii poate lua de acolo.

"Suntem prinsi intre niste troiene de zapada de ieri, de la ora 18:00. Avem in fata un tren care trebuia sa deszapezeasca linia, dar a ramas si el intepenit. Din fericire, avem caldura in tren, avem prize pentru incarcatoarele de la telefon, dar sunt oameni care stau in tren de ieri, de la 6 dimineata.

Nu ne-a adus nimeni mancare, e un viscol cumplit, nu se poate ajunge la noi. Speram sa nu cada liniile electrice. Nu am mai vazut un asemenea viscol pana acum. E o situatie incredibila. Am auzit ca ar veni o locomotiva de la Buzau care sa ne deblocheze. Trenul merge 50 de metri in fata, 50 de metri in spate, ca sa nu inghete", a spus Sergiu Costin la Sport.ro.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT